Ontwikkeling & Vitaliteit

Bij Hogeschool Leiden leren we van en met elkaar. We zijn allemaal gemotiveerd om onszelf en ons werk continu te verbeteren. Zo blijven we in beweging en houden we de kwaliteit van ons praktijkgericht onderzoek en onderwijs hoog. Om jou hierin te stimuleren bieden we veel ruimte voor jouw ontwikkeling, persoonlijk leiderschap en vitaliteit.

Ontwikkeling

We bieden ruimte voor jouw bevlogenheid en ontwikkeling. We vinden het belangrijk dat je de kans krijgt (en pakt) om te blijven leren, zowel persoonlijk als professioneel. Op ons loopbaan- en vitaliteitsplatform vind je dan ook cursussen en trainingen die je helpen om jouw volgende stap te zetten.

Voor ons staat de kwaliteit van het onderwijs voorop. We vinden het daarom belangrijk dat alle collega’s zich blijven ontwikkelen. Samen met je leidinggevende kijk je naar wat het best bij jou past en waar jouw volgende stap ligt. Of het nu gaat om vakinhoud, ontwikkelingen binnen de beroepspraktijk of persoonlijke vaardigheden: jouw ontwikkeling is voor ons belangrijk.

Vitaliteit

Jouw werkplezier staat voorop. Niet alleen vakinhoudelijk, maar ook als het gaat om de balans tussen werk en privé en jouw motivatie om er elke dag voor te gaan. Daarom vinden we het belangrijk dat er ook op het gebied van vitaliteit, gezondheid en duurzame inzetbaarheid ruimte is voor jouw behoeftes.

We hebben een uitgebreid platform met informatie en slimme tips. Daarnaast organiseren we regelmatig events, workshops en cursussen gericht op het thema vitaliteit.  

Collega's aan het woord

''Als je aangeeft welke stap je wil maken, dan wordt er samen gekeken naar wat er mogelijk is.''
Miranda Berbee, HR Programmamanager

''Onderzoek, onderwijs en onze onder-steunende diensten: iedereen doet ertoe.''

Miriam Shaffer, Procesmanager

''De combinatie kleinschaligheid en praktijk-gerichtheid waren voor mij redenen om te kiezen voor Hogeschool Leiden''.

Naïm Asbaâ, Opleidingsmanager

''Niet alleen het onderzoek wat ik doe geeft me veel energie, ook de link die je met het onderwijs hebt vind ik waardevol.”

Sofia van Santen,
Onderzoeker

Nieuwsgierig naar onze vacatures?

Bekijk snel het overzicht of maak een jobalert aan zodat je altijd op de hoogte bent.